Childish Gambino - Awaken, My Love! 2LP (box set) limited edition


1 999,00 Kč s DPH

Více informací

2 × Vinyl, 12", 45 RPM, Album
Box Set, Limited Edition, Virtual Reality Vinyl


A1 Me And Your Mama
A2 Have Some Love
A3 Boogieman
B1 Zombies
B2 Riot
B3 Redbone
C1 California
C2 Terrified
C3 Baby Boy
D1 The Night Me And Your Mama Met
D2 Stand Tall
D3 Untitled

Rok vydání: 2017