Free cookie consent management tool by TermsFeed

Zagami Jericho - TOXIKOMANIA (LP)

Zagami Jericho - TOXIKOMANIA (LP)
nedostupné

Kód položky: ZJ01

Dostupnost: nedostupné

Tento produkt již není na skladě
Hlídací pes

Zatímco debutové album Zagami Jericho City Is My Church bylo označováno jako retrofuturistické a blížící se žánru synth wave, na nové desce pracuje mladá producentka s tématem závislostí a zvolila nekompromisně tvrdší taneční polohu. Úvodní track Invitation, ke kterému hudebnice natočila klip v Japonsku společně s režisérem Jaroslavem Moravcem, má být pozvánkou do nového sonického světa, který Zagami Jericho stvořila. Je to lákavý, ale často také velmi agresivní a temný svět. Setkává se v něm jímavě jemný zpěv s repetitivním nízkobitovým zvukem připomínajícím hrací automaty nebo pouze samotným pianem, ale i velmi sebevědomý vokální projev s drum&bassovou estetikou. Ostré taneční polohy tu Zagami s morbidní hravostí infikuje trochou dráždivého kýče internetových memů. Nebojí se experimentovat. Všechno je to přeci jen hra.

 „Slovo toxikomanie se spojuje hlavně se závislostí na nějaké droze, ale ta závislost může být na čemkoliv, na pocitu, místě… Při tvorbě alba Toxikomania mi nešlo až tak o tu temnost, ale spíš o agresi. Je to odpověď na mou první desku. Už žádný romantický synthwaveový srandy, bude party,“ říká o nahrávce sama autorka.

Mladá producentka a zpěvačka si získala pozornost v roce 2016 svým debutem. Během několika málo měsíců se stala Divokou kartou talentového projektu Radia Wave Startér, získala nominaci na cenu Vinyla v kategorii Objev roku a mnoho nabídek na koncertování. V roce 2017 se stala nejmladší vítězkou projektu Czeching, který pořádá stanice Českého rozhlasu Radio Wave a který vysílá do světa nadějné domácí interprety. Její nová deska TOXIKOMANIA byla nahrána a vydáva za podpory Radia Wave.

Label: Český rozhlas
Date of release: 10. ledna 2018
Made in: Czech Republic (1 LP)
Genre: Electronic / Dance
Style: Electronica / Vocal / Drum & Bass / Synthwave / Electro

Tracklist:

A1 Invitation
A2 90+x_x=<1;9>
A3 Worldend
A4 I said no (to myself)
A5 Ampheta pt. I
B1 sms that never came / ringtone pt. II
B2 Await death
B3 Fantasy
B4 Sun echoes
B5 21st century spiritualism
B6 Borderline

Rok vydání: 2018

Váš nákup

Váš košík je prázdný